Pieniä askelia

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Jesh!
Huomisen toiminta suunnitelmat:
  • Siistiä seinä
  • Siivota lattia
  • Leikkiä
  • Pohjustaa
  • Maalata Sydän


Kiitos rakas tyttäreni kun maltoit nukka pitkiä päikkyjä tänään, etkä rissannut paljoa. Vaikka kipeänä vielläkin olet. Huomenna saadaan jo valmista aikaiseksi.
Pojat aloittelivatkin jo tänään olkkarista tapettejen repimistä, ja koska siel ei ole kuin 2 kerrosta tapettia niin se onkin sitten lasten leikkiä repiä sieltä alas. Joten toivonkin, että ensiviikolla olisikin kaksi huonetta valmiina, keittiö onkin hellan ja jääkaapin puunausta vaille valmista. Joten keittiö, olkkari, ja toinen makkari ois tavoitteena ensi viikon sunnuntaina (realististako?)

Tytsi on ollut nyt viime perjantaista lähtien kipeä, enempi ja vähän vähempi. Tänään jo jaksoikin hymyillä jo heti aamusta, kun tosiaan perjantaista lähtien heti herättyään muuta tehnyt, kuin kiukunnut ja itkenyt. Mikään ei tuntunut hänestä hyvältä, muutakoin syli. Kuumetta hänellä oli pe-sun. välisen ajana, mut kovin veltto, heikko, ja ei yhtään oma eloisa itsensä, hän on ollut ma-ke. tänäänkin viellä jalat tuntui kovin heikoilta. Labrassa käytiin sitten aamulla, se pissanäytekkin saatiin siihen pussiin jota epäilin et onnistuuko se ollenkaan. Onnistuhan se, puhdasnäyte saatiin =), tosin tulehdusarvot oli koholla, ja nielunäytettä ootellaan huomenna (soitan siittä sitten taas tk:hon)

Jahas nyt unille, jotta jaksaa taas huomenna painaa pitkän päivän, eka töitä ja sit 'harrastuksia'
- jos mä sinne lamppukauppaankin pääsisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti