Pieniä askelia

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Laatikoita laatikoita ja viel kerran laatikoita.
TAHDON NOISTA EROON!
Miksi oi miksi pitää olla nii paljon tavaraa??? Suostuiskohan mies siihen, että osasta nyt pakatuista tavaroista luovuttaisiin?
-Tietty läpi ne jouduttas kumminkin käymään. Ettei menisi mitään tärkeää, kuten partakonetta tms. Mut sit niille ei tarvitsisi päättää mitään paikkaa o=), kun kuitenkin miettii, että suurin osa noista tavaroista on ollut pakattuna toukokuusta lähtien niin tarviiko sitä sitten todellakin noita tavaroita? -Oikeasti en usko, että mies edes muistaisi ko. tavaroita jos pois pistäisin vaihvihkaa.
ja jos joskus puhetta tulee tavaroista niin vois sanoo vaan et se oli tarpeeton silloin. eikä sitä oikeestaan nyttenkään tarvita.

Muistojahan niissä pääosin on, mut tarviiko sitä ihminen oikeestaan tavaroita ympärilleen niin paljon vain muistojen vuoksi? tai siksi, että'jos joskus' tarvitsee? EN ymmärrä miksi ihmiset (kuin myös minä) kerää ympärilleen niin paljon tavaraa jota kuitenkaan ei tarvitse.

Joten olen jo koko kesän ajatellutkin uutta periaatetta: Ostan JOS OIKEASTI tarvitsen. en JOS JOSKUS tarvitsen. En aio ostaa mitään enää säästöön (paitsi lastenvaatteita ja legoja/tms) jos sille tavaralle ei oikeasti ole käyttöä.sehän on totuus, et liika tavara tekee tilavastakin asunnosta ahtaan.

Tässä aamuyön pimeinä tunteina tulin myös miettineeksi mitä teen noille kaikille tavaroille mitä on kertynyt ja mistä haluan eroon. Kirppis on jees paikka, mut tän paikkakunnan kirppikset on öh, no aika vähäisellä asiakaskunnalla varustettu. Tarvitsisi nuo tavarat viedä kauemmaksi kirppikselle jossa sitten pitäisi käydä päivittäin. tulee ehkä hieman kalliiksi, jos ei saa ketään nakitettua siihen hommaan siellä kirppiksen vierellä. Kun minä en ainakaan kauheasti viitsi tonkia pöytää jossa kaikki tavarat ovat sikin sokin, järjestystä pitää siis olla.

Voisin tietysti vuokrata pöydän jostain myös, ja laittaa isolla lapun jossa ilmoitetaan, että kaikki pöydän tuotteet tyyliin 0.50e tms. kun kuiten haluan noista tavaroista vaan eroon. en minä niin rahaa niistä halua.

Yksi olisi huuto.net . siellä olen saanut tavaraa kaupaksi, mutta minä en millään jaksaisi kaikkea kuvata ja laittaa sinne, kun se on hieman vaikea ohjelma, kun välistä saa useaan kertaan laittaa sen ilmoituksen sinne.

Lahjoitus, lahjoitukseen miellän enempi antavani vaatteita, tietty kaiketi nuo pari paikkaa ottaisi tavaroitakin??? täytyypi selvittää kierrätyskeskuksiin jos veis noista pari laatikollista tavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti