Pieniä askelia

torstai 29. huhtikuuta 2010

kokeilin tänään, että miten käy, jos syön vain. En katso mitä syön. Enkä ajattele mitä syön. kirjoitan mitä syön ylös tai kuvaan kännykällä. Noh, tuloksena oli, että illalla makean himo iski. ennen kuin ryntäsin karkkikaappiin (kyllä, meillä on kaapissa nyt karkkia, ollut kohta jo viikon \o/ ) ajattelin, että olisi ehkä sittenkin parempi katsoa mitä on puputtanut tänään. Eikä vetää kaksin käsin karkkia. Tosin, lounaan jälkeen oli olo, että kaikki pisteet on syöty. mitä väliä enää tänään syödään kaikki jne... katsahdus pisteisiin toi kuitenkin uskoa, ja lisää tietoa! en ollutkaan koko päivänä syönyt kuin vaivaiset 6 pistettä, silti herkutellen O.o . Olenko jotain unohtanut? en mielestäni. tämä siis syy, iltasyöpöttelyyn, makean himoon ja kaikkeen ilmeisesti. En ole syönyt tarpeeksi. Tosin tänään töissä oli "lievää" kiirettä... Koska töissäni ei olisi kiirettä. No piste katsauksen jälkeen menin ja söin täyteen vaaditut pisteet siihen kellon aikaan, ja vähän yli. nyt on sitten jo tavoite pisteessä, eli 21 pistettä, pian menen nukkumaan (iltapala syöty).

Tänään myös sovittiin työkaverin kanssa kuntopyörän muuttamisesta meille, eli ostin häneltä kuntopyörän, käytetty mutta laadukas, ja suht uusi. En pitänyt hintaa pahana. Huomenna se tulee meille, siis kuntopyörä, sillä ajattelin aamuisin polkasta 30-60min, ennenkuin lähden töihin. Ei millään jaksaisi aina pururadalle lähteä, ja samalla tuossa olisi ratkaisu sadepäiville, jolloin ei huvittaisi lähteä ollenkaan. Ja myös sen, kun mies on muualla ja minun tekee mieli lenkille niin voin lasta samalla vahtia kun poljen. ja iltalenkkiäkin voisi... kävelyn lisäksi, tai lämmittelyä, ennenkuin zumbaa... Ideoita on sille jo =). Jos innostun pyöräilystä kovin, vaihdan tuon pyörän joka meille nyt tulee niin spinning pyörään. Mutta vain, jos innostun. Ei kallista pyörää kannata ostaa, jos ei ole motivaatiota ja ei tule käytettyä, tämä on mielipiteeni kaikkea liikuntaa kohtaan, älä osta liian kallista jos et oikeasti käytä.

Hyvät lukijat, olisiko teillä ehdotuksia, mitä voisin syödä töissä eväänä? Ainainen omenien ja hedelmien puputtaminen alkaa kyllästyttään. Jotain helppoa, jota ei tarvitse välttämättä valmistaa? ja jonkin jonka voi syödä kylmänä (aikaisemmassa postauksessahan kerroin, että työstäni johtuen, en aina ole ruoka-aikaan mikron lähellä, ja en tätä kyllä valitettavasti tiedä aamulla, kun lähden töihin olenko paikassa jossa o mikro vai en.

PÄIVÄNPISTEET: 21P (sen enempiä lajittelematta)

1 kommentti:

  1. Mulla on joskus ollut lounaana nutrilett patukka tai se valmis juoma :) Tosin ei ne pitemmän päälle maistu jos joka päivä syöpi. Tsemppiä laihisteluun!

    VastaaPoista