Pieniä askelia

maanantai 19. lokakuuta 2009

Leivoimpa tänään sitten ekan kerran eläessäni keksejä, tai pipareita... mitä noi nyt sitten olivatkaan. Mut kuiten, Wilhelmiina keksit. NJAMI, helppoja ja nopeita. Eli tästä nyt tulee se meidän vierasvara tarjonnat, eivät ole valmiita, mut nopeita tehdä. :)

Sitten, Koti, Kodinhoitohuone; sellaista meillä ei ole, eikä näihin neliöihin sellaista saa oikeen mahtumaan, mut jos sais sellaisen tilan ja kohdan minne sellaisen nurkan voisi tehdä. Löysin sen, kylpyhuone on aika iso, sinne mahtuisi hyvin pesukone ja kuivausrumpu rintasin, niiden yläpuolelle voisi laittaa lyhyen kaapiston, leveydeltään 140cm, (koneiden väliin jäisi 20cm tilaa) Ajattelin ensin piirtää teille sen, mutta kun en sitä puhtaaksi kerennyt tänään piirtämään, niin jätän sen julkaisemtatta sitten. TÄmän nurkan päätyyn voisi laittaa lasiseinän, jotta suihkun roiskevedet eivät lentäisi tasolle ja kaappien kylkeen suoraan.
Mutta miten ihmeessä mää sen altaan, haluan altaan. En halua tuosta nurkkauksesta 140cm pitempää, jotta suihkulle jäisi reilu tila. Millaisen altaan, jos otan maljan, niin sehän tulee sitten siihen tason päälle, putkien vuoksi joudun sen varmaankin laittamaan keskelle? vai tekiskö siittä mahdollisesta tasosta altaan? olen sellaisenkin nähnyt jossain. Nyt en vaan muista missä... Pitää pitää silmät auki asian suhteen. Kun tuota tilaa ei nyt pysty viellä tekemään, kun tarvittavat osat ovat viellä keittiössä kiinni, Juu, käytämme keittiöstä irtoavia kalusteita tulevassa kylppärissä, kun sinne tosiaan ei ole tulossa muuta muutosta, ainakaan meidän aikana. Keittiö rempan kun tulevaisuudessa teemme, niin teemme samalla sen kylppärin, tietysti hinta tarjouksia ja ym. kyselemme valmiiksi. Jos jossain vaiheessa sitten näemme hyvän tarjouksen. niin sitten otamme sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti