Pieniä askelia

maanantai 31. toukokuuta 2010

Muistelmia, tavoitteita...

,Reilu 2v sitten, tarkemmin sanottuna 5.5.2008 painoni oli 116kg, grammoja ei ole kirjotettu ylös. Siis tämän painoin aamuyöllä. Illalla painoni olikin sitten 110kg, pari päivää siittä, painoni oli 102kg. Mitä tapahtui siis? Sain lapsen. Esikoiseni syntyi tuona päivänä iltapäivällä klo 17.00. Nyt olen alle tuon painon, tämä oli tavoitteeni. Tämä oli se pieni välitavoitteeni, johon tähtäsin tämän kuun loppuun =). Painaa alle sen, mitä näytti puntari, ennenkoin läksin synnärille. Nyt on aika siis satsata seuraavaan tavoitteeseen, Mikä se olisi, olen miettinyt.

 Ja vastauksenkin keksin, Realistisesti ajateltuna. Suotava painon pudotus vauhti on  alle 1kg viikossa, eli sokeripaketti viikossa korkeintaan.
Eli se tavoite olisi painaa n. 110.x kg juhannus aatton aattona, ja miks ei aattonakin. Tavoite realistinen, ollaan alle 115kg nyt (114,7).Syy, olen ajatellut sen menevän niin, että silloin palaa läskien sijasta lihas, ja siinä on myös riski, että kroppa menee säästöliekille! Ja kukaan laihduttajahan ei tätä toivo, eihän? silloin ei pala läski, eikä mikään muukaan.

Muistakaa myös näin kesän kynnyksellä liikkua, ja katsoa syömisiänne. Mielestäni kesä on vuodenajoista helpoin laihduttamisen kannalta, ei minua ei houkuta grillimakkarat, eikä grillaus hirveästi, silloin tällöin makkara voi maistua, mutta ei viikottain. Jäätelö, eikö se houkuta minua? Houkuttaa, tykkään jäätelöstä, mutta on myös hyviä "kevyt" jäätelöitä. itse olen myös sitä mieltä, että jäätelö ei lihota... mutta ei se kyllä laihdutakkaan  =D , Ei, en syö tuutteja, ei en syö puikkoja, ihan kotipakkauksesta otan sopivan määrän.
Ja en, en syö kotijäätelöauton jädejä, syön ihan valion jädee :).

2 kommenttia:

  1. Valio ei muuten tee jädee enää O:). *nus nus* :) Mutta on kyllä ihan realistinen tavoite :)

    VastaaPoista
  2. Juu ei tee, mutta paketin kyljessä lukeepi se Valio ;)... Samapa tuo, loppupeleissä ketä sen tekee, voisihan tuo olla ihan yhtä hyvin ingmanin jääteöä, muttako en tykkää, nii en tykkää, syön siis tätä :)

    VastaaPoista